(NIEUW) HACCP training (NL)

€ 50,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

TRAINING HACCP

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis rondom voedselveiligheid. Kennis van hygiëne, voedselveiligheid, HACCP, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Daarvoor wil je graag een training volgen maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Wil je gedegen kennis van HACCP in relatie tot levensmiddelenindustrie? En doe je dat graag online én tegelijk praktisch? Dan is déze HACCP training waarschijnlijk interessant voor jou.

Deze training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van LSBL in de voedingsindustrie. LSBL is sinds 1965 een begrip in deze sector.

WAT IS HACCP?

HACCP is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en staat voor: Hazard Analysis & Critical Control Points. Aan dit voedselveiligheidssysteem moet iedere organisatie die voedsel bereidt voldoen.

ELEARNING

De HACCP training bestaat uit het volgen van online theorie en het maken van online toetsen. Direct na het afronden van de HACCP training ontvang je je persoonlijke certificaat.

CERTIFICAAT

Na het succesvol afronden van de toetsing kunt u zelf het certificaat downloaden.

ANDERE TAAL

Wil je de training volgen in een andere taal. Dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op via de onderstaande gegevens.

KOSTEN

€50,- excl. BTW per deelnemer

Studiebelasting 

Ca. 3 uur

LSBL

In 1965 is de Landelijke Stichting Beroepsopleiding Levensmiddelentechnologie (LSBL) opgericht als opleidingsinstituut voor het leerlingwezen voor de levensmiddelen-, dranken- en genotmiddelensectoren. Uit die tijd ontleent de opleider haar huidige naam. Inmiddels is het geen stichting meer. Sinds 1994 is LSBL een zelfstandige organisatie en in 1999 door een management buy out een particuliere opleidingsorganisatie. LSBL richt zich op voedingsmiddelenbedrijven in Nederland die op industriële wijze grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie produceren of zelf het eindproduct produceren. Lees meer op https://lsbl.nl/overlsbl/

MEER WETEN?

Wil je meer weten over deze HACCP training? Zoek dan vrijblijvend contact.

info@lsbl.nl | www.lsbl.nl | 0318 - 69 69 99

Basistraining HACCP LSBL