€ 850,00
(ex. BTW):
Bestellen
|
Contact opnemen |
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van vier specialisatietrainingen: Grondstoffen, Microbiologie, Fermentatie en Kaastechnologie. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst vier certificaten, voor elke training een certificaat.
Je bent werkzaam in de kaassector en houdt je bezig met de bereiding en/of kwaliteit van kaas. Je wilt meer kennis van het mooie product te beginnen bij de grondstoffen van het product gevolgd door het gebruik van de juiste micro-organismen middels fermentatie. Daarbij wordt het gehele proces van industriele kaasbereiding van melkverwerking tot kwaliteitscontrole behandeld. Dan is dit specialisatiepakket geschikt voor jou!
Je bent gesprekspartner rondom bediening, beheersing en ontwikkeling van het kaasbereidingsproces:
In de opleiding komt de hele industriële kaasmakerij aan bod: van de voorfabriek tot en met het opslaan, rijpen en inpakken van kaas. In elk van de onderdelen wordt de relatie gelegd tussen de eigenschap van de kaas en de instellingen van het proces. Ook worden veelvoorkomende kaasafwijkingen en hun relatie met het bereidingsproces en de grondstof behandeld. Kortom:
De opleiding duurt circa 80 uur. Je kunt helemaal zelf bepalen waar en wanneer je de opleiding volgt. Direct na het afronden van de opleiding kun je zelf de certificaten downloaden.
In het vervolg van deze omleiding biedt LSBL verdieping voor procesoperators middels ‘Procesoperator Voedingsindustrie NLQF niveau 3’, voor technologen middels ‘Levensmiddelentechnologie NLQF niveau 4’ en voor kaastechnologen middels ‘VOB Kaas’ en de topopleiding ‘Applicatie Kaas’.
De kosten bedragen per deelnemer €850,- excl. BTW.