€ 350,00
(ex. BTW):
Bestellen
|
Contact opnemen |
Je bent werkzaam of wilt je verdiepen in het houdbaar maken van levensmiddelen. Je wilt graag meer weten over de factoren die de houdbaarheid van een product bepalen. Je wilt weten hoe je jouw product de perfecte behandeling kunt geven om het langer houdbaar te maken. Je wilt hier graag een opleiding over volgen maar hele dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.
Wil je weten hoe vacuüm-, aseptisch of gas verpakken werkt? Wanneer juist koude- of hittebehandelingen nodig zijn? Wil je weten wat toevoegingen van conserveermiddelen zoals zout, suiker, zuur, rook en alcohol betekenen voor jouw product? Dan is deze cursus absoluut bestemd voor jou!
Voor mensen werkzaam in de voedingsindustrie of die te maken hebben met voeding en geïnteresseerd zijn in conservering.
De opleiding bestaat uit het volgen van online theorie en het maken van online toetsen. Na succesvolle afronding kun je zelf je certificaat downloaden.
De opleiding wordt gegeven op MBO/HBO niveau.
De volgende onderwerpen worden tijdens de training behandeld:
Na afloop van de training en het behalen van de toets kun je zelf je certificaat downloaden.
Ca. 20 uur
Indien gewenst biedt LSBL een aanvullende praktijktraining. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
info@lsbl.nl | www.lsbl.nl | 0318 - 69 69 99